Formule du Dimanche 189€ pour 2 personnes Réservez un last minute Besoin d'une pause ? DECOUVRIR Enterrement de vie de jeune fille Découvrez nos formules pour
DECOUVRIR
SUITE VIP VILLA Découvrez notre DECOUVRIR Villa avec piscine extérieure, jacuzzi XXL, sauna, hammam ... SUITE THERMALE Découvrez la DECOUVRIR Avec : jacuzzi extérieur dans un jardin privatif, sauna Tylo, lits jumeaux & baignoire Riho SUITE DU MANOIR Découvrez la DECOUVRIR Avec : Suite avec jacuzzi intérieur avec vue sur jardin privatif, sauna Tylo, terrasse plein sud salon cosy, lit rond king size & douche italienne. Découvrez nos offres Vous cherchez une idée cadeau ? DECOUVRIR Slide
null

LA SUITE THERMALE

Suite avec jacuzzi extérieur dans un jardin privatif, sauna Tylo, lits jumeaux & baignoire Riho.

null

LA SUITE DU MANOIR

Suite avec jacuzzi intérieur avec vue sur jardin privatif, sauna Tylo, terrasse plein sud, salon cosy, lit rond king size & douche italienne.

null

LE SPA PRIVATIF

Découvrez notre spa privatif

null

L'INSTITUT

Découvrez tous nos soins

null

LES MASSAGES

Découvrez tous nos massages

null

COURS DE YOGA

à partir de fin 2018

null

CHÈQUES CADEAUX

Découvrez tous nos chèques cadeaux

null

SALLE DE SEMINAIRE

à partir de fin 2018

null

LA VILLA

à partir de 2019

Les Thermes de Kain

De Thermes de Kain, een uitzonderlijke plek die luxe en welzijn combineert. Laat u verwennen in een serene en verfijnde sfeer terwijl u geniet van de weldaden van de thermale baden. Een prestigieuze omgeving waar harmonie en ontspanning heersen. Echte ontsnapping, voor een paar uur of een paar dagen, de thermale baden van Kaïn zijn uw nieuwe bestemming Wellness.

Les Thermes de Kain is gevestigd in een luxueus herenhuis op enkele minuten van Doornik. Het heeft een schoonheidsinstituut (het wellnesscentrum Orchid), u ontvangt een persoonlijk welkom en ontdekt een breed scala aan lichaams- en gezichtsbehandelingen . Het instituut werkt samen met de cosmeticamerken Sothys en Cinq Mondes.

In een weelderige setting bieden onze verschillende privé-spa’s en luxe suites u de mogelijkheid om, met z’n tweeën of met vrienden, te ontmoeten in een ruimte die is ontworpen om uzelf onder te dompelen in welzijn. Complete zorgrituelen geïnspireerd door voorouderlijke tradities van over de hele wereld, waar massages een echte manier van leven zijn.

In België, 20 minuten. Lille, in de stad met vijf klokkentorens, de Thermes de Kain, een oase van rust dicht bij de stad Doornik.

Voor een thalassotherapie-dag voor stelletjes, een romantische nacht of een romantisch weekend, kies uw ruimte Luxe suite met sauna en privé-jacuzzi (de thermische suite of de suite van de Manor). Een spa met vrienden, een verjaardag of vrijgezellenfeest, de privé spa verwelkomt u van 2 tot 12 personen en de luxe villa met zwembad en privé wellness gepland voor 2019 biedt plaats aan 2 tot 40 personen.

Het is een echte oase van rust die u een haakje van comfort en luxe in uw dag zal bieden. Een magisch moment van ontspanning en zoetheid om te delen in volledige privacy. We hebben een privé-spa gewijd aan welzijn, evenals verschillende behandelingscabines. (U kunt genieten van al onze gezichtsbehandelingen, massages en behandelingen ook duetten).

Schoonheidsprofessionals opgeleid door de beste merken om uw welzijn te dienen.

Het wellnesscentrum Orchidée heeft ook een winkel die gespecialiseerd is in cosmetica. U zult ook al uw geschenkbonnen en geschenkverpakkingen ontdekken.

Les Thermes de kain en quelques chiffres:

  • Un institut de beauté avec 3 cabines de soins
  • Un spa privatif comprenant un sauna, un hammam, un jacuzzi 37°c et tout le confort pour un moment de détente absolue.
  • 2 Suites de luxe comprenant tout le luxe d’une suite d’hôtel avec en plus 1 jardin, un sauna et un jacuzzi rien que pour vous.
  • 1 salle de seminaire (ouverture prévue septembre 2018
  • 1 villa privative avec sauna, hammam, jacuzzi et 1 piscine extérieure (ouverture prévue printemps 2019).

L’accueil des thermes est ouvert de 10 à 19 heures ou sur rendez-vous.

L’accès au centre est autorisé dès l’age de 6 ans.

FOLLOW @INSTAGRAM